Mikkel Schrøder

Mikkel Schrøder

Mikkel Schrøder er en musikalsk komiker, entertainer og storyteller med sin helt egen showform. Han kombinerer standup, komik og vanvid med musik og en eminent sangstemme, og efter publikums mening er det ganske nyt og forfriskende.


Hans ekvilibristiske musikalske parodier på alt fra Thomas Helmig og Poul Dissing til Marie Key, er i en liga for sig. Og om han lader Lars H.U.G synge en ny udgave af Jens Vejmand, parodierer den nyeste Åh Abe-plade, eller viser os hvordan der er skjulte reklame budskaber i de fleste danske sange, så tager det kegler hver gang.


Mikkel er muligvis en af de mest alsidige personer indenfor dansk underholdning, og når han ikke laver egne standup shows, ser vi ham turnere DK rundt med comedy gruppen ”Den Nøgne Sandhed”, som vært på TV, skuespiller, sjov revymand, musiker på tour med sit eget band, eller som en af generation Zs helt store TV-helte med over 200 prisbelønnede ungdomsprogrammer på DR1.


Mikkel Schrøder leverer én stor stærkt underholdende musikalsk karikaturtegning, der leder tankerne hen på en blanding af Det Brune Punktum og en musikalsk Andreas Bo. Med sig på scenen har Mikkel en guitarist og en kuffert fuld af parodier, instrumenter og masser af gode grin! Det er nærværende, sjovt og yderst charmerende, og altid en sikker garanti for gode grin og et begejstret publikum!