Jan Hellesøe

Jan Hellesøe

Du kender ham fra DR3s program, “Fuckr med dn hjrne”. Manipulationseksperten Jan Hellesøe har høstet stor succes med den underholdende serie på DR3, der fornylig har vundet prisen som det mest originale TV-program. I programmet udsætter Jan Hellesøe både seerne, folk på gaden og kendte danskere for nogle besynderlige psykologiske eksperimenter, der får de fleste til at tabe både næse og mund. I serien rejser vi ind i en verden af psykologiske manipulationer, trancer, hypnotiske tricks og optiske illusioner, der spiller vores hjerne og synssans et puds.


Jan Hellesøe har optrådt i de sidste 16 år af hans liv og har mange års international erfaring fra blandt andet Las Vegas og Hollywood. Han er yderst professionel og mestrer til perfektion alle former for psykologiske manipulationer. Jan Hellesøe optræder på dansk og engelsk, og leverer altid et show, der passer til netop til det enkelte publikum. Der vil være garanti for en humoristisk, intim og helt igennem forunderlig oplevelse, som gæsterne sent vil glemme.


Ud over at blive fantastisk underholdt, så lærer du en masse, du oplever hypnotiske teknikker og psykologiske manipulationer udført af en meget omhyggelig og velforberedt ekspert. Du vil blive forundret og så forbløffet at selv den mest forhærdede sjæl må overgive sig.

Jan Hellesøe


Danmarks førende mentalist

udfordrer dine sanser og

giver stof til eftertanke!