Jacob Haugaard

Jacob Haugaard

komiker og musiker jakob haugaard

Jacob kender de fleste


De fleste kender historien om Jacob Haugaard - komikeren der mod al forventning (ikke mindst sin egen) blev valgt ind i Folketinget, nærmest sådan lidt for sjov. Alligevel gjorde Jacob dengang hvad ingen ´seriøs´ politiker nogensinde før har magtet i Danmark: At blive valgt direkte ind i Folketinget uden om et politisk parti, med kun sin egen person som indsats. Det siger meget om Jacobs appel som menneske og ikke mindst som komiker. Som få har Jacob sin helt egen folkekære stil der ud over en politisk karriere har placeret ham i toppen af de populære hitlister (´Hammer, Hammer Fedt´) og som en allestedsnærværende entertainer, der med sin egen både kejtede, hjertevarme og snu facon er kommet for at blive.


JACOB HAUGAARD siges at være ud af en ældgammel slægt, der har været på Jyllands østkyst siden istiden. Ved hjælp af slægts -og genforskning har videnskabsmænd fundet frem til, at Grauballemanden også var en Haugaard. Sidst i 1940´erne var Haugaardslægten så indavlet, at JH´s far - Ange - blev nødsaget til at finde frisk blod helt oppe fra Færøerne, og her blev purken så født den 12. maj 1952, for kort tid efter at blive smuglet til Risskov, hvor han voksede op dør om dør med det berømte Sindssygehospital. Disse to faktorer - Færøerne og Sindssygehospitalet - blev senere karakteristika i det harmonisk forvirrede menneske folk kender Jacob Haugaard for.


Glæd Dem kære publikum - mon ovenstående ikke er vidne om, at det kun kan blive en festlig og Hammer Hammer Fed Aften med denne moderne dværg !!!!!!!