bircow_one-man-sjow

Anders Bircow - One Man Sjow

Anders Birkow

Jokes, Stand-up, Parodier, Rasmus Seebach, Joe Cocker, Julio og alle de andre, der skal ha’ en kærlig spiddende kommentar.


Har I selv nogen eller noget i firmaet, der skal “med” i showet, så finder vi ud af det – målrettet underholdning er både personligt og sjovt.


Skal dine medarbejdere eller dine gæster ved dit arrangement have en på opleveren, så skal du booke Entertainer-Anders til et underholdende Oneman Show, med hele hans repertoire af musik, sange, sketches og vittigheder.


Har I brug for en underholdningsindslag, så lad os tage en snak om, hvordan vi laver det allerbedste indslag for netop Jer. Både stort og småt.


Anders tilpasser altid sine shows og foredrag til den enkelte virksomhed eller gruppe, så udbyttet  bliver størst, og det kræver lidt forarbejde.

One-man-show med musikalsk underholdning og sjove indslag


Anders Bircow er først og fremmest kendt for sit samarbejde med kollegaerne Thomas Eje og Preben Kristensen i “Linie 3” – et samarbejde der strækker sig helt tilbage til de glade elevdage på Århus Teater.

Sammen har de tre slået sig fast som et af landets absolut største shownavne med adskillige Tv-optrædener, shows, videoudgivelser fra deres shows samt pladeindspilninger bag sig.


I dette show oplever man Anders Bircow alene og på slap line – i et forrygende one-man-show, der sætter gang i lattermusklerne. Bevæbnet med sin guitar begejstrer han publikum med sine parodier og vanvittige indfald. Det hele krydres med musikalske indslag, som eksempelvis 21 Beatles-sange på 3 minutter.


Som entertainer forstår han til fulde at tage bestik af det aktuelle publikum og målrette sin optræden herefter.

Showet serveres med den sædvanlige charmerende frækhed og et humør, der smitter alle blandt publikum!