Amin Jensen

Amin Jensen

Amin er entertainer, mere end han er stand-up komiker. For selvom han er et produkt af den danske stand-up genre, så har han formået at udvikle sig og benytter sig i dag af alle sine talenter, hvad enten det gælder som komiker, parodist eller som Opera sanger.


Når Amin laver sine rammende parodier, sjove livs-betragtninger eller gennemhuller simple hverdags ting, får han det til at blive hyldene morsomt. Amin går altid til grænsen, men aldrig over. Han går altid efter bolden og ikke efter manden.


Har man først oplevet Amin Jensen for fuld udblæsning med sin store stemme, og hans utrolige timing, kan man ikke gøre andet end at overgive sig.


Amin er på en gang utrolig morsom og charmerende, og utroligt elegant og det er netop det der kendetegner Amin Jensen.


Amin Jensen er gennem-musikalsk og spiller på mange instrumenter, nogle gange samtidig. Amin Jensen er også en af de få entertainere der selv skriver sin tekst og musik.


Alle kender Hit Med Sangen, der selv i genudsendelserne lå nr. 1 på top 20 i seertal. Dette er nok en af de eneste gang i TV-historien det er sket. Amin er også flere gange blevet kåret som årets TV-vært. Blev kåret i 2003 som årets kunstner og fik den gyldne Mic.


I sommeren 2003 debuterede han som Revy Skuespiller og høstede også der fantastiske anmeldelser. I 2005 var Amin på turné med sit nyeste show ”Blæs På.dk”. Her fik han top anmelders fra landes aviser.


I foråret 2008 spillede Amin rollen som Keld i musicalen ”Olsen Banden”, og i efteråret 2008 var han på turné i landet med sit


15 års jubilæums show ”Stort II”. I foråret og efteråret 2010 var Amin på turné med sit nye show ”Fyrre – Fit og Fattig”.


I starten af 2013 Spillede Han John Silver i Sebastians, Skatteøen i Vejle.


I efteråret show. Comedy Vs. Opera. Hvor Amin har 20 års jubilæum.


Oplev ham intimt på de skrå brædder med en bred vifte af hans bedste numre samt nye ting, for Amin laver hele tiden om og nyt materiale. Der er ikke 2 aftener der er ens…