The Powls

The Powls

the powls

Intet kan stoppe The Powls


Danmarks mest dysfunktionelle og underlige orkester. Medlemmerne i bandet har tilsyneladende hver deres mærkværdige hobby og smag, men alligevel formår de at spille musik sammen og underholde publikum med deres vanvittige optrædener.


Hvis man IKKE bryder sig om at feste, grine, danse, brøle med på kendte hits, og i det hele taget bare have en topfestlig aften, skal man for alt i verden undgå The Powls.


Er det til gengæld lige, hvad man trænger til, vil The Powls hermed gerne invitere jer til fest ad libitum, ligesom de har gjort til utallige arrangementer.


Orkesteret leverer et udadvendt og hæsblæsende show og angriber ethvert show, som var det første/sidste gang, hvilket bla. har givet dem hyre på SMUKFEST og NIBE-festival 25 år i træk!


The Powls har med tiden indkogt en fond af kendte numre, skæve indfald og showmanship, som ALTID skaber festen på store og små scener.


Trods deres mærkelige interesser og personligheder, har The Powls formået at underholde publikum i over 30 år. Der har kun været én aflysning i bandets historie på grund af en dobbeltsidet lungebetændelse i 2001. Så hvis du er på udkig efter en aften fyldt med musik og absurde indslag, skal du ikke lede længere end The Powls

The Powls er


Jørn Andesen, der voksede op i et tyndbefolket område, spiller på bas ved hjælp af alt fra madraspumper til grissebasser. Udover at være musiker er han ikke bleg for at tage ekstra jobs med lettere havearbejde og rengøring i bankbokse. "Heller lidt skidt i hjørnerne end et rent helvede", som han siger.


Søren Vinkler, der trommer løs, kan til tider også ses forrest på scenen som crooner af diverse numre i 3/4 takt. Han er glad for smørrebrød med fiskefilet og øl, og han deler gerne ud af historier, så publikum undgår at skulle høre for mange sange.


Phillip er bandets nyeste medlem og spiller guitar og synger i vilden sky. Han er kendt for at være en mand af få ord, men når han først taler, bruger han "ja" og "nå" flittigt. Hans yndlingsfarve er gennemsigtig, og han har en næsten skræmmende interesse for bilmekanik og flysamlesæt omhandlende fly fra 2. verdenskrigs.


Anders Block, som spiller keyboards, kan synge, spille guitar og bas og sælge autoradioer fra scenekanten, hvis publikum ønsker det. Han er kendt for sit milde væsen og sin store appetit. Hans yndlingsfarve er chokosort, og han bliver glad ved synet af en tallerken.The Powls:

Ingen under og ingen ved siden af!!!!!