Devotion

Devotion


Devotion består i sin grundform af en energisk og kompetent sangerinde og en entusiastisk og perfektionistisk keyboardspiller. Sangerinden findes i to forskellige udgaver, medens keyboardspilleren altid er den samme, og udgør grundstammen i musikken. Devotion kan også engageres som trio sammen med guitaristen Heinz Knudsen.


Når du bestiller Devotion til dit arrangement, er du sikret et højt musikalsk niveau kombineret med nærvær overfor publikum. Om det drejer sig om et bryllup, en firmafest, fødselsdagsfest, reception eller andet, så kan Devotion bidrage med kvalitetsunderholdning der er tilpasset til netop dit arrangement. Vores vare går ud på at synge og spille for dig og dit publikum – ikke på at fortælle mere eller mindre morsomme vittigheder mv.


"Når vi spiller til arrangementer med middag, holder vi os diskret i baggrunden under middagen. Til den efterfølgende dans skifter vi boldgade og skruer op for volumen, tempo og energi, og gør opmærksom på vores tilstedeværelse, og sørger for at folk ikke kan lade være med at danse!"