Petrols

Petrols

petrols band

En festmaskine i særklasse!

 

Petrols er en velsmurt festmaskine, der leverer topprofessionel musikog underholdning, og I kan se frem til en fantastisk oplevelse med allede kendte hits og en spilleglæde der rækker langt ud over scenekanten!


Petrols formår med sit enorme bagkatalog at præsentere det bedste frade inden- og udenlandske pop- og rockhitlister igennem de sidste 50 år– også det sidste nye!


Der er pop, der er disco, der er grand prix hits, der er rock n ́roll, der erballader og alt derimellem. Der vil med andre ord være noget for enhversmag – samt ethvert publikum.


Petrols består af fem erfarne og toptunede professionelle musikere,som har tusindvis af spillejobs bag sig i diverse sammenhænge – ogsammen igennem de sidste 15 år. De ved med andre ord, hvad der skaltil for at skabe den rette stemning og sætte gang i enhver fest.


Petrols har med stor succes været backingband for kendte danskeartister - Erann DD, Rasmus Bjerg (John Mogensen), Ericka Jane, IbGrønbech samt Peter AG m. fl. - og kan naturligvis engageres med dem også.