Papayaz

Papayaz

papayaz band

PAPAYAZ er orkestret, I skal vælge, hvis arrangementet skal være musikalsk gennemført til mindste detalje.


PAPAYAZ er et orkester, der tilpasser sig den pågældende fest og vigtigst af alt, det publikum, der spilles for. Dette er muligt, da orkestret altid spiller et bredt, nutidigt og populært repertoire, der når ud i krogene” af ethvert selskab.


PAPAYAZ sørger for, at der bliver serveret god iørefaldende musik under middagen efterfulgt af et danserepertoire, der kan tage pusten fra selv den mest krævende danser. Hele “showet” bliver serveret med stort overblik, overskud og god situationsfornemmelse. Ingredienser som desværre ikke er en selvfølge blandt orkestre i dag. Disse sjældne egenskaber er medvirkende til, at PAPAYAZ er blandt de absolut bedste og populæreste danseorkestre, vi har i landet.


PAPAYAZ optræder altid seriøst og professionelt ved at ankomme

i god tid og optræder i nobel påklædning passende til lejligheden. Ædruelig optræden er en selvfølge for orkestret, der også forstår vigtigheden i en god dialog før, under og efter et arrangement.


PAPAYAZ medbringer altid lyd og lys anlæg, der kan tilpasses alle lokaler. Dette lige fra; Den lille intime fest til det største markedstelt.