Kay Werners Kapel

Kay Werners Kapel

papayaz band

En unik og autentisk oplevelse med musik fra 1950'erne og 60'erne

 

Datidens største musikalske hits er omdrejningspunktet, når Kay Werners Kapel møder sit publikum med en perlerække af danske og internationale tophits fra 1950'erne og 60'erne, som alle kan synge med på og danse til.  

 

Med humor, små historiske fortællinger og glimt i øjet tager Kay Werners Kapel publikum i hånden og får ethvert selskab i en fantastisk stemning.

 

Stilmæssigt er oplevelsen gennemført. Tøjet, frisurerne, kulisserne og instrumenterne fremstår præcis som i de to årtier.

Undervejs får publikum også rørt lattermusklerne, når orkesterets kapelmester, Kay Werner, drillende kommanderer rundt med de øvrige medlemmer, der meget belejligt allesammen hedder Werner til efternavn: Gustav Werner, Banjo Werner, Patsy Werner og Werner Branca. 

 

Musikalsk tilbyder Kay Werners Kapel et meget stort og varieret repertoire, som bliver skræddersyet til hvert enkelt arrangement.

Publikum kan således møde både de største danske stjerner fra dengang - Otto Brandenburg,Grethe Ingemann, Gustav Winkler og Four Jacks mfl. samt et overflødighedshorn af de største udenlandske kunstnere f.eks. Elvis, Beatles, Cliff Richard, Tommy Steele, Louis Armstrong og Patsy Cline, som den charmerende, unge mikrofonsangerinde naturligvis er opkaldt efter.

 

Kay Werners Kapel henvender sig til et meget bredt publikum. Både dem som kan huske, da de store hits blev spillet i "Radio Luxembourg" og "Radio Mercur", og et langt yngre publikum, som kan drage paralleller til den musik, de lytter til i dag.

 

De garvede musikere fra Kay Werners Kapel har spillet til alt fra private begivenheder til temafester, firmafester og receptioner. De har spillet på kroer, i forsamlingshuse, menighedshuse, aktivitetscenter og til parkkoncerter, på restauranter o.l.

Fælles for alle de steder, de har optrådt, er, at det hver gang skaber en autentisk stemning, som sender publikum på en unik, musikalsk rejse.