Jesper Grønkjær

Jesper Grønkjær

Netop hjemvendt fra turné Nordkorea er Jesper Grønkjær klar til at vise et show, hvor børnene skiftevis er musestille og højlydt skriger af grin.


Jespers trylleforestilling for børn og familier er et show i højt tempo.

45 hæsblæsende minutter, som kombinere trylleri, klovneri, bugtaleri, ballonyr – og en vaskeægte levende, hvid tryllekanin.


Publikum i en af Danmarks sjoveste familieforestillinger er en aktiv del af løjerne, når Jesper vender op og ned på hvad der normalt kan lade sig gøre.


Det er tricks indhentet fra store dele af verden, skøre opfindelser, sjove påfund, fantasifulde historier, farvestrålende ballondyr m.m.


Men over 200 forestillinger årligt er Jesper Grønkjær en meget erfaren entertainer, der levere et professionelt show der er lagt an på det humoristiske, og henvender sig til både store og små.


Børnene skiftevis er musestille af forundring og skriger af grin når Jesper optræder. Lattermusklerne bliver for alvor aktiveret hos både børn og voksne.


De senere år har Jesper rejst og optrådt i store dele af verden, hvor hans ekspeditioner til primitive folkeslag har vakt stor interesse i medierne. Foruden tryllerejserne til Sydeuropa, det tidligere Østeuropa, Hollywood m.m. har DR, TV2, TV3, samt en række mindre tv-stationer berettet om ekspeditionerne, der bl.a. er gået til massai-krigerne og AIDS-hospitaler i Afrika, Børnefængsler i Østeuropa, på kamelryg ud til beduiner i ørkenen i den Arabiske Verden, Bygder på den grønlandske sydspids og på den grønlandske indlandsis, på tømmerflåde ned af Amazonas-floden i Sydamerika, gennem Andesbjergene for at nå frem til Perus inka-efterkommere, samt hos klodens sidste rester af ægte kannibalstammer i Irian Jaya i Sydøst Asien.

Det er også blevet til shows for tibetanske munke i Himalaya, til ligbrænding i Nepal og hos ”girafkvinder” i Thailand.


Nu er han atter i Danmark og er klar til at lave sjov og spas. Det eneste publikum kan være sikre på, er at de ikke kan være sikre på noget som helst, for når Jesper går på scenen er det REN MAGI….