Ann & Aberne

Ann & Aberne

ann og aberne børneunderholdning

Ann & Aberne spiller for hele familien

– men mest for børn. Legende og levende musik!


Ann & Aberne har spillet en hav af koncerter på festivaler, til byfester og ved firmaarrangementer, på biblioteker, skoler og i børnehaver rundt om i landet i 20 år.

På bandets 5 CD-udgivelser har Ann & Aberne formået at lave en stribe iørefaldende sange, der rammer børnene, og beskriver deres virkelighed og hverdag. Musikken er rock, reggae og pop.


Ann & Aberne kan tilbyde forskellige typer af koncerter tilpasset arrangørens og publikums ønske.


1. KOM UD OG LEG

Ann & Aberne sætter børn, forældre og bedsteforældre i gang med at danse, klappe og synge.

Der altid gang i hele kroppen, udsigt til smil på læben og sved på panden, når Ann & Aberne optræder. Musikken er oppe på den høje klinge med skæg, ballade og gode historier.


2. DE SMÅ TÆNKER OGSÅ STORE TANKER

Ann & Aberne har til denne koncert taget fat i de mere tænksomme numre om etik og moral i børnehøjde. Emnerne er venskab og svigt, kærlighed og om at miste. Ann & Aberne spiller sange som ikke bare skal lyttes til, men som også indbyder til leg og gætterier, fantasi og eftertænksomhed. Koncerten byder på en aktiv dialog mellem børn og orkester på gulv og scene.


3. DANSKTOP-SHOW

Ann & Aberne tilbyder nu også et festligt dansktop-show for voksne i bofællesskaber, på aktivitetscentre og plejehjem. Syng og skrål med på de gode, gamle kærlighedssange som Mini-Max og Smilende Susie og vi spørger Vil du danse med mig? og byder op til en sjov svingom med Ann, hvis hun ikke hopper op på en kørestol eller laver soloshow med en rollator. Oplev hendes fine fornemmelse for publikum og imødekommenhed uanset evner og begrænsninger.


4. JUL MED ANN & ABERNE

Velkommen til en glad julefest med Ann & Aberne, der spiller julen ind med helt nye numre i bedste abefest-stil med hop, dans og syng med-lege. Der bliver også mulighed for at lege og spille nogle af de mest kendte julesange rundt om træet, når vi i fællesskab stemmer i og synger Højt fra træets grønne top, Søren Banjomus og På loftet sidder nissen.

Ann & Aberne ved hvad der skal til for at skabe glæde og inddrage publikum, når de spiller legende og levende musik for alle.